Mijn Werk Inloggen

Direct inloggen bij Mijn Werk

Werk.nl

Werk.nl is een website van de UWV, de overheidsorganisatie die gaat over werk en zekerheid. Als u werkzoekende bent is dit de ideale website om snel werk te kunnen vinden wat bij u past. Het UWV plaatst op deze website actuele nieuwsberichten over werk, ook geven zij aan wanneer er belangrijke evenementen zijn op het gebied van werk. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een evenement van KLM waarbij door middel van een open dag een kijkje in de keuken wordt gegeven. Ideaal als je werkzoekende bent en werken op Schiphol heel leuk lijkt. Je kunt er dan vrijblijvend een kijkje nemen zonder dat je ergens aan vast zit. Je ziet live hoe er gewerkt wordt op de bagageafdeling, bij de incheckbalies en bij het inladen van de vliegtuigen. Persberichten kunt u ook terugvinden op deze website. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld gemaakte cao-afspraken. Ook kunt u op deze website vacatures vinden waar u op kunt reageren. Om dit succesvol te doen worden er online trainingen gegeven waardoor u nog beter voorbereid kunt verschijnen op een sollicitatiegesprek. Voor werkgevers is dit ook een interessant platform. Bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe werknemers kunnen hier advertenties plaatsen. Ze kunnen hier precies aangeven wat zij zoeken en werknemers kunnen hierop reageren. Bedrijven kunnen gericht op zoek gaan naar Cv’s die passen bij de functie. Ook plaatsen bedrijven hier informatie over de arbeidsmarkt waarin ze zich begeven. Hiermee is het mogelijk voor bedrijven om zichzelf te presenteren, maar vooral om geschikte kandidaten te vinden voor openstaande vacatures.

Mijn.werk.nl

Als u een uitkering heeft, bent u verplicht om een werkmap bij te houden. Deze kunt u ook vinden op Werk.nl In deze werkmap kunt u uw CV opmaken en deze plaatsen op deze website. Ook biedt het u de mogelijkheid om vanuit deze werkmap vacatures te zoeken die bij u passen. Door een zoekopdracht te plaatsen kunt u gericht op zoek gaan naar wat echt bij u past. U kunt aangeven of u per mail geschikte functies wilt ontvangen, hierdoor blijft u constant op de hoogte van passende functies. U kunt ook sollicitatietips ontvangen in de werkmap, daarnaast wordt u de mogelijkheid geboden om trainingen en Webinars te volgen.

Inloggen op Werk.nl

Inloggen kunt u doen door naar www.werk.nl te gaan. Rechtsboven kunt u inloggen. U kunt hierbij gebruik maken van de Digid app. Deze app kunt u downloaden via Google Play of via de App Store. Het is mogelijk om via een pincode in te loggen. Ook kunt u inloggen door middel van een DigiD-gebruikersnaam en wachtwoord. Klik op ‘Met een controle via SMS’. Nu kunt u met uw DigiD inloggen. Heeft u nog geen DigiD? Klik op deze link en vraag een DigiD aan en een gebruikersnaam aan. Log hier vervolgens mee in.